climateprediction.net home page
anz50 model upload problems

anz50 model upload problems

Message boards : Number crunching : anz50 model upload problems
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Harri Liljeroos
Avatar

Send message
Joined: 9 Dec 05
Posts: 59
Credit: 10,160,052
RAC: 42
Message 59823 - Posted: 15 Mar 2019, 15:33:54 UTC

The last 3 zip files (_20, _restart, _out) of an anz50 model are not going through. The error is "connect() failed".
ID: 59823 · Report as offensive     Reply Quote
Jim1348

Send message
Joined: 15 Jan 06
Posts: 374
Credit: 15,130,852
RAC: 28
Message 59824 - Posted: 15 Mar 2019, 15:47:11 UTC - in response to Message 59823.  

I see them stuck on two of my machines also.
ID: 59824 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Dave Jackson
Volunteer moderator

Send message
Joined: 15 May 09
Posts: 2471
Credit: 3,125,721
RAC: 304
Message 59825 - Posted: 15 Mar 2019, 15:47:20 UTC - in response to Message 59823.  

The last 3 zip files (_20, _restart, _out) of an anz50 model are not going through. The error is "connect() failed".


Will check to see if other zips going through.
ID: 59825 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Dave Jackson
Volunteer moderator

Send message
Joined: 15 May 09
Posts: 2471
Credit: 3,125,721
RAC: 304
Message 59826 - Posted: 15 Mar 2019, 16:10:26 UTC

Email sent to project. Uploads from other batches seem to be OK so it is probably an issue with the server the zips go to.
ID: 59826 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Dave Jackson
Volunteer moderator

Send message
Joined: 15 May 09
Posts: 2471
Credit: 3,125,721
RAC: 304
Message 59827 - Posted: 15 Mar 2019, 18:43:27 UTC

From Andy,

Thanks for this. It is inaccessible to me. I have sent an email to the support people in Australia however I think that now it is the weekend they won't pick this up until Monday.
ID: 59827 · Report as offensive     Reply Quote
Harri Liljeroos
Avatar

Send message
Joined: 9 Dec 05
Posts: 59
Credit: 10,160,052
RAC: 42
Message 59828 - Posted: 15 Mar 2019, 22:54:20 UTC

Andy's email has propably helped as my uploads have now cleared.
ID: 59828 · Report as offensive     Reply Quote
Jim1348

Send message
Joined: 15 Jan 06
Posts: 374
Credit: 15,130,852
RAC: 28
Message 59829 - Posted: 16 Mar 2019, 1:00:41 UTC - in response to Message 59828.  

Yes, mine are almost gone too.
ID: 59829 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Alan K

Send message
Joined: 22 Feb 06
Posts: 293
Credit: 14,738,424
RAC: 92
Message 60052 - Posted: 2 May 2019, 13:43:47 UTC

One of my ANZ50 models looks to have completed in that all the zips and the restart and out files have all uploaded and the model has disappeared from BOINC manager but it is not showing as complete on my account. The last files were uploaded on April20th. The model is WAH2-ANZ50-n21g-201612-20-794--11765030-1. CPU time is missing but credit has been given.
ID: 60052 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Iain Inglis
Volunteer moderator

Send message
Joined: 16 Jan 10
Posts: 979
Credit: 3,103,609
RAC: 47
Message 60055 - Posted: 2 May 2019, 20:15:38 UTC - in response to Message 60052.  

[Alan K wrote:]One of my ANZ50 models ...

The ANZ server does seem to be a bit unreliable. My uploads go at a fixed low speed and sometimes need a retry. I haven't had a completion report fail yet.

The easy thing to say is that they've got the zips so they've got the science, but I don't actually know whether they apply some filter that in some way prefers completed models.
ID: 60055 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Alan K

Send message
Joined: 22 Feb 06
Posts: 293
Credit: 14,738,424
RAC: 92
Message 60129 - Posted: 9 May 2019, 22:02:14 UTC - in response to Message 60055.  

Still showing as "In Progress" on my account.
ID: 60129 · Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : anz50 model upload problems

©2019 climateprediction.net