climateprediction.net home page
uploading results

uploading results

Questions and Answers : Unix/Linux : uploading results
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
old_user3682

Send message
Joined: 30 Aug 04
Posts: 24
Credit: 250,709
RAC: 0
Message 11095 - Posted: 18 Mar 2005, 22:01:40 UTC

After having rebuilt the machine and restarting the model i find that results for this machine are not showing up yet it continues to work away quyite happily

another machine on the same network returns results perfectly so the fire wall is ok . running Suse 9.2 Athlon XP 2700 i Gb ram rebuild was a new Mother board and CPU that hve now been running for the last 1.5 months without problems

Anyone got any hints where to look

Thanks Pete .

ID: 11095 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Thyme Lawn
Volunteer moderator

Send message
Joined: 5 Aug 04
Posts: 1278
Credit: 15,779,438
RAC: 0
Message 11101 - Posted: 19 Mar 2005, 0:44:33 UTC
Last modified: 19 Mar 2005, 0:45:45 UTC

I take it you're referring to host number <a href="http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnboinc/show_host_detail.php?hostid=15677">15677</a>, Pete. According to your stats it last submitted a trickle on 9th Jan, when it went straight from the phase 2 completion to model completion in 30 seconds (I'd that happen to one of my WUs 3 or 4 months ago).

If that's the right system I expect it's still crunching WU <b>2kyg_100141691</b> (possibly from a backup?) as it hasn't been allocated another WU yet. And if that's the case I wouldn't worry too much - you've already received full credit for that WU and the server thinks it's received all the trickles for the WU so new ones you send won't be registered.
"The ultimate test of a moral society is the kind of world that it leaves to its children." - Dietrich Bonhoeffer
ID: 11101 · Report as offensive     Reply Quote

Questions and Answers : Unix/Linux : uploading results

©2020 climateprediction.net