climateprediction.net home page
tags not working in profile?

tags not working in profile?

Questions and Answers : Preferences : tags not working in profile?
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile The Rodney Dangerfield of Commissioners

Send message
Joined: 10 Aug 04
Posts: 11
Credit: 1,061,096
RAC: 2
Message 880 - Posted: 12 Aug 2004, 23:57:51 UTC
Last modified: 12 Aug 2004, 23:59:52 UTC

I seem to be having trouble with my profile (try clicking it). I put a couple of links to my website in there, but they revert to empty [a] tags once I've submitted.

I've stuck the links in brackets after where the tags should be, and you can test by clicking on the text before them, it turns blue when you click but goes nowhere.

When I come to edit my profile again I see for example

[a]amazing band[/a] (with angly brackets) rather than the [a href="http://blah"]amazing band[/a] that I typed in..

Other people can get this to work, so what is going (or I am doing) wrong?

ps. I noticed in editing this post that the same happens to me within posts... although my signature (which I set last week) works?
ID: 880 · Report as offensive     Reply Quote
Profile Thyme Lawn
Volunteer moderator

Send message
Joined: 5 Aug 04
Posts: 1276
Credit: 15,546,782
RAC: 6
Message 895 - Posted: 13 Aug 2004, 7:37:37 UTC

I've just added a link in my profile.

Entered it with angled brackets and the tags were stripped out, leaving the text between them. replaced them with {} and the whole lot appeared, changed back to angled brackets and, hey presto, it now works!

<a href="http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnboinc/team_display.php?teamid=3"><img src="http://www.teampicard.net/templates/fisubice/images/phpbb2_logo.jpg"></a>
ID: 895 · Report as offensive     Reply Quote
old_user1
Avatar

Send message
Joined: 5 Aug 04
Posts: 907
Credit: 299,864
RAC: 0
Message 909 - Posted: 13 Aug 2004, 11:14:33 UTC - in response to Message 895.  
Last modified: 13 Aug 2004, 15:38:15 UTC

it must be something in the boinc parsing, I find I do {A HREF="http://"} (i.e. without quotation marks) and it seems to pick it up better.
ID: 909 · Report as offensive     Reply Quote
Profile The Rodney Dangerfield of Commissioners

Send message
Joined: 10 Aug 04
Posts: 11
Credit: 1,061,096
RAC: 2
Message 925 - Posted: 13 Aug 2004, 15:29:27 UTC

Aah yes, writing [a href=http://url]text[/a] works, although if you come to edit your profile again you need to strip out the "s to stop it from gobbling up your links next time around!

I've tested this over at SETI's page and the same thing happens, are you in direct contact to pass this info on, or should I post in their forums? :o)
~ <a href="http://wogone.com">wogone.com</a> ~
ID: 925 · Report as offensive     Reply Quote
old_user1
Avatar

Send message
Joined: 5 Aug 04
Posts: 907
Credit: 299,864
RAC: 0
Message 926 - Posted: 13 Aug 2004, 15:38:59 UTC - in response to Message 925.  

&gt; I've tested this over at SETI's page and the same thing happens, are you in
&gt; direct contact to pass this info on, or should I post in their forums? :o)
&gt; ~ <a href="http://wogone.com">wogone.com</a> ~

I'll tell DA about this, he's sitting right here!
ID: 926 · Report as offensive     Reply Quote

Questions and Answers : Preferences : tags not working in profile?

©2019 climateprediction.net